shadowl.jpg
shadowr.jpg

Corporate Identity Bedrijfskleding


Manderley Work & Safetywear Solutions heeft een uitgebreid klantspecifiek bedrijfskleding concept ontwikkeld waarbij wij de rol als beste specialistische leverancier van klantspecifieke, corporate identity bedrijfskleding kunnen vervullen.

Concept bedrijfskledingSpecifieke bedrijfkleding voor iedere branche

Het klantspecifieke concept bestaat uit een exclusieve collectie en een basis collectie, beiden bestaande uit diverse modellen in verschillende kwaliteiten en die allen voorzien kunnen worden van een aantal opties. Alle modellen in de collectie kunnen in diverse designs geleverd worden, in uni-kleuren maar ook in meerdere twee kleuren varianten en drie kleuren varianten.

Collectie kleding

Naast dit klantspecifieke werk- en veiligheidskleding concept voor de verschillende doelgroepen, zijn er een drietal collecties in werkkleding en veiligheidskleding ontwikkeld waarmee de doelgroepen voorzien kunnen worden van hoogwaardige kleding.

Werkkleding

Een standaard collectie bedrijfskleding, bestaande uit een exclusieve- en basisvariant, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen om hiermee een maximale invulling te geven aan de onderdelen binnen het spindiagram, zoals bijvoorbeeld het thermo-fysiologische gedrag van de kleding verbeteren door het gebruik van een materiaal waarin TENCEL is verwerkt.

Meer

Veiligheidskleding

Een standaard collectie bedrijfskleding, bestaande uit een basisvariant waarbij gebruik wordt gemaakt van twee hoogwaardige materialen en het bieden van veel opties zodat een op maat gesneden veiligheidsoplossing geboden kan worden.

Meer

Werkkleding gezondheidszorginstellingen

Een standaard collectie bedrijfskleding voor gezondheidszorginstellingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een groot aantal kleuraccent varianten en twee verschillende kwaliteiten.

De standaard collecties bedrijfskleding zijn beschikbaar in uni-kleuren en in een twee en drie kleuren variant.

Meer