shadowl.jpg
shadowr.jpg

Werkkleding 

Manderley Work & Safetywear Solutions heeft een uitgebreid klantspecifiek werkkleding concept ontwikkeld waarbij wij de rol als beste specialistische leverancier van klantspecifieke, corporate identity werkkleding en veiligheidskleding kunnen vervullen. 


Het klantspecifieke concept bestaat uit een exclusieve collectie en een basis collectie, beiden bestaande uit diverse modellen in verschillende kwaliteiten en die allen voorzien kunnen worden van een aantal opties. Alle modellen in de collectie kunnen in diverse designs geleverd worden, in uni-kleuren maar ook in meerdere twee kleuren varianten en drie kleuren varianten.


Collectie

Naast dit klantspecifieke werk- en veiligheidskleding concept voor de verschillende doelgroepen, zijn er een drietal collecties in werkkleding en veiligheidskleding ontwikkeld waarmee de doelgroepen voorzien kunnen worden van hoogwaardige kleding. 


Een standaard collectie kleding, bestaande uit een exclusieve- en basisvariant werkkleding, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen om hiermee een maximale invulling te geven aan de onderdelen binnen het spindiagram, zoals bijvoorbeeld het thermo-fysiologische gedrag van de kleding verbeteren door het gebruik van een materiaal waarin TENCEL is verwerkt.


Een standaard collectie veiligheidskleding, bestaande uit een basisvariant waarbij gebruik wordt gemaakt van twee hoogwaardige materialen en het bieden van veel opties zodat een op maat gesneden veiligheidsoplossing voor het werk geboden kan worden.


Een standaard collectie kleding voor gezondheidszorginstellingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een groot aantal kleuraccent varianten en twee verschillende kwaliteiten.


Kleuren

De standaard collecties werkkleding en veiligheidskleding zijn beschikbaar in uni-kleuren en in een twee en drie kleuren variant.


Wij bieden u altijd de best passende werkkleding totaaloplossing van A tot en met Z!