shadowl.jpg
shadowr.jpg

Dienstkleding in alle gewenste designs


Manderley Work & Safetywear Solutions heeft een uitgebreid klantspecifiek dienstkleding concept ontwikkeld. 


Wij vervullen daarbij de rol als beste specialistische leverancier van klantspecifieke, corporate identity werkkleding en veiligheidskleding. Dienstkleding


Het klantspecifieke concept bestaat uit een exclusieve collectie en een basis collectie, beiden bestaande uit diverse modellen in verschillende kwaliteiten en die allen voorzien kunnen worden van een aantal opties. Alle modellen in de collectie kunnen in diverse designs geleverd worden, in uni-kleuren maar ook in meerdere twee kleuren varianten en drie kleuren varianten.


Drie collecties kleding


Naast dit klantspecifieke werk- en veiligheidskleding concept voor de verschillende doelgroepen, zijn er een drietal collecties dienstkleding ontwikkeld waarmee de doelgroepen voorzien kunnen worden van hoogwaardige kleding. 


Een standaard collectie dienstkleding, bestaande uit een exclusieve- en basisvariant, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen om hiermee een maximale invulling te geven aan de onderdelen binnen het spindiagram, zoals bijvoorbeeld het thermo-fysiologische gedrag van de kleding verbeteren door het gebruik van een materiaal waarin TENCEL is verwerkt.


Een standaard collectie dienstkleding, bestaande uit een basisvariant waarbij gebruik wordt gemaakt van twee hoogwaardige materialen en het bieden van veel opties zodat een op maat gesneden veiligheidsoplossing geboden kan worden.


Een standaard collectie dienstkleding voor gezondheidszorginstellingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een groot aantal kleuraccent varianten en twee verschillende kwaliteiten.


Kleuren

De standaard collecties dienstkleding zijn beschikbaar in uni-kleuren en in een twee en drie kleuren variant.


Wij bieden u altijd de best passende dienstkleding totaaloplossing van A tot en met Z!